Intervence en coronavirus

De maatregelen die de overheid bekend heeft gemaakt, als gevolg van het coronavirus, hebben een groot effect op onze organisatie. We begrijpen dat dit vragen oproept bij de gezinnen waar onze gezinsmanagers werkzaam zijn. In ons nieuwsbericht lichten we toe wat de maatregelen rondom het coronavirus betekenen voor onze hulpverlening.

HOERA! Een gloednieuwe intervence.nl

Vandaag is het zover; de nieuwe website van Intervence is live! Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. We nodigen je graag uit eens kijkje te nemen.

Het resultaat

Een eigentijdse ‘responsive’ website. Dat betekent dat de site optimaal getoond wordt op zowel de smartphone als tablet. Zoals je kunt zien is de hele ‘look en feel’ van de site veranderd. De website is overzichtelijk en goed leesbaar. Met concrete informatie, antwoord op vragen en duidelijke contactgegevens hopen we je nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we onze werkwijze meer helder beschreven en is er duidelijk onderscheid tussen preventieve en gedwongen jeugdbescherming. Die informatie wordt vervolgens ondersteund door afbeeldingen, illustraties en ervaringsverhalen.

Wat vind je er van?

Uiteraard hebben wij alles in het werk gesteld om onze website te verbeteren. Maar is ons dat ook gelukt? Laat het ons weten via communicatie@intervence.nl! Tips, opmerkingen of verbeterpunten zijn van harte welkom! Aan de hand van die opmerkingen zullen wij de site de komende tijd nog verder optimaliseren en uitbreiden.

Nieuwe website Intervence