Intervence en coronavirus

De maatregelen die de overheid bekend heeft gemaakt, als gevolg van het coronavirus, hebben een groot effect op onze organisatie. We begrijpen dat dit vragen oproept bij de gezinnen waar onze gezinsmanagers werkzaam zijn. In ons nieuwsbericht lichten we toe wat de maatregelen rondom het coronavirus betekenen voor onze hulpverlening.

Terugblikken op 2017

Intervence is één van de 13 GI’s in Nederland en met afstand de kleinste. Deze positie brengt van zichzelf al uitdagingen met zich mee en het gebied Zeeland met zijn specifieke geografie en bestuurlijke constructen voegt daar nog extra uitdagingen aan toe. 2017 was alleen al daarom opnieuw een bewogen jaar. Tussen droom en daad staat immers de weerbarstige praktijk.  

Tijd dus om nuchter te kijken naar het afgelopen jaar en de wijze waarop we onze doelstellingen gepoogd hebben te bereiken. Uiteindelijk kwam het in 2017 vooral neer op het maken van keuzes. Bijvoorbeeld voor de keuze om te gaan voor onze basis op orde. Dat betekende voor ons: prioriteiten stellen en ruimte maken voor wat belangrijk is: het cliëntproces.

Deze keer hebben we er voor gekozen om ons jaarverslag 2017 middels een mooi en overzichtelijk geïllustreerde infographic te presenteren. Met hoogtepunten, cijfers en aandachtspunten voor 2018.

Uiteraard zijn wij benieuwd wat u van onze terugblik vindt. Laat u het ons weten via communicatie@intervence.nl?