Intervence en coronavirus

De maatregelen die de overheid bekend heeft gemaakt, als gevolg van het coronavirus, hebben een groot effect op onze organisatie. We begrijpen dat dit vragen oproept bij de gezinnen waar onze gezinsmanagers werkzaam zijn. In ons nieuwsbericht lichten we toe wat de maatregelen rondom het coronavirus betekenen voor onze hulpverlening.

Ontdek het werken in de jeugdzorg!

De sector Zorg en Welzijn heeft de komende jaren veel extra mensen nodig. Op 1 november 2018 is de campagne Ik Zorg gestart om mensen die in de sector (willen) werken te helpen richting de juiste baan of opleiding. Met Ik Zorg laten meer dan 600 professionals door heel het land zien hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is. Ook Jeugdzorg Nederland zet zich samen met haar leden in voor deze landelijke campagne! Op www.ontdekdezorg.nl vertellen 40 medewerkers over hun werk en waarom zij hebben gekozen voor een baan in de jeugdzorg.

Ook Intervence is met regelmaat op zoek naar moedige, verantwoordelijke en gepassioneerde professionals die zich samen met ons willen inzetten voor de veiligheid van kinderen. Denk aan gezinsmanagers, gedragsdeskundigen, pedagogen en psychologen. Meer weten over werken bij Intervence? Kijk op www.intervence.nl.

Op 1 november is de campagne #IkZorg van start gegaan om meer mensen te werven voor een baan in Zorg en Welzijn.