Intervence houdt zich als grootste Gecertificeerde Instelling in Zeeland bezig met het voeren van regie op jeugdbescherming en jeugdreclassering. Dit doen we gepassioneerd én professioneel met meer dan 100 deskundige medewerkers. We schakelen in overleg met het gezin de best passende hulpverlening in en we houden toezicht op de voortgang en kwaliteit hiervan.

Onze betrokkenheid is erop gericht om de sterke punten van het gezin en hun directe omgeving te versterken en de risico’s op onveiligheid weg te nemen. Dat doen we door intensief samen te werken met organisaties voor jeugdhulpverlening, gemeenten, de politie, het openbaar ministerie, rechters en andere professionals. Een uitdagende, boeiende en veelzijdige werkomgeving!

Vacatures

Geef jij kinderen een stabiele leefomgeving door de regie op de zorg te coördineren? Of ben jij degene die onze organisatie en regioteams de beste support kan bieden in een van onze ondersteunende teams? Solliciteer dan op een van onze vacatures of bekijk onze stagemogelijkheden!